no planet b

Mit jelent a Föld napja 2021-ben?

51. alkalommal emlékezünk meg a Földről április 22-én. Ez a mondatszerkezet azt sugallja, hogy már temethetjük hőn szeretett bolygónkat, és hogy ezen a jeles napon arra emlékezünk vissza, milyen volt a bolygó füstölgő gyárkémények, kondenzcsík ötödöllők és túlhalászott tengerek nélkül.

angry

Grincs a családban

A karácsony éppen elég türelmet próbáló időszak a maga grandiózusságával, amit csak tetéz egy-egy nehezen kezelhető rokon, barát, ismerős. Nem megyek messzire, a saját rokoni körömben látott mintákból szemezgetek, és próbálok tippet adni, hogyan érdemes kezelni a nehéz helyzeteket.

önmotiválás

Az önmotiválás művészete

Mokso Dávid YouTube-berrel beszélgettünk a motiváció mibenlétéről, az önfejlesztés jelentőségéről, és hogy hogyan lehet felállni a nehéz élethelyzetekből.

circular-pattern-decorative-mandala-design_1035-19422.jpg

Felnőtt kifestő

Ragadj tűfilcet vagy színes ceruzát, kapcsolj egy kis nyugtató háttérzajt, mondjuk az őserdő hangjait, gyújts egy gyertyát, és merülj alá a meditatív, monoton munkába.

írás

A jól megírt életrajz 5 aranyszabálya

Munkakeresőként a ránk nehezedő társadalmi nyomáson kívül olyan dolgokkal is meg kell küzdenünk, mint a LinkedIn profilunk frissítése, a megfelelő álláskereső platformokra való feliratkozás és keresés, valamint nem utolsó sorban a nyerő életrajz összerakása.

Kihívás

Kihívások

Sok a szabadidőd? Szeretnél fejlődni? Kilépnél a komfortzónádból, és olyat csinálnál, amit még soha? De nem tudod, hogyan vágj bele?

csuhéangyal.jpg

5+1 regös projektötletek őrsire

Azzal, hogy ismerjük és ápoljuk a hagyományainkat, nemcsak a kultúránkat, de saját magunkat is gazdagítjuk, a világnak egy új szeletét ismerjük meg. Válasszatok a projektötletek közül, hogy az őrssel közösen gazdagodjatok!

tudáskuckó.png

Magyar vándor

Segíts Álmosnak végigjárni a Tudáskuckó ösvényét, hogy visszataláljon vezértársaihoz.