Karácsony

adományozás

Egy üres doboz története

Elmúlt a karácsony, az Új év, elérkezett annak az ideje, amikor az adományozás megvalósításáról mesélünk hatalmas örömmel. Ez is egy olyan történet lesz.  

könyveket a fa alá!

Könyveket a fa alá

Szeretteinket meglepni egy szívhez szóló ajándékkal az egyik legnagyszerűbb dolog. Karácsonykor, egy jól választott könyvvel nemcsak egy tárgyat ajándékozunk valakinek, hanem megannyi élményt is. 

forrócsoki

Karácsony a csészédben

A karácsonyi időszakot rengeteg mindennel tudjuk hangulatossá tenni, beleértve a díszeket, fényeket, finom süteményeket, megunhatatlan karácsonyi filmeket. Már magához a hideg időjáráshoz is nagyon sok minden illik.

received_589372964935875.png

Zengő nóta szálljon Karácsony reggelén

Az iskola és a szülők rendszerint gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzunk a karácsonyi szünetben sem, de ha mégis sikerül egy kis szabadidőre szert tennünk, javaslunk nektek egy remek kis önfejlesztő programot.

First_Christmas_Tree_in_Britain_1846_Illustrated_London_News.jpg

A karácsonyfa eredete, története

Egy olyan témát hoztunk neked, amelyet bár már láthattál iskolai előadásként eljátszva vagy népmeseként feljegyezve, de ilyen mélységben még valószínűleg sosem sosem foglalkoztál vele.

natur1

Kreatív csomagolási tippek

Te is bajban vagy az ünnepek előtt, hogyan találd meg az arany középutat a vonzó, stílusos csomagolások és a környezetbarát megoldások közt? Akkor jó helyen jársz, összeszedtünk neked pár remek tippet.