Karácsony

received_589372964935875.png

Zengő nóta szálljon Karácsony reggelén

Az iskola és a szülők rendszerint gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzunk a karácsonyi szünetben sem, de ha mégis sikerül egy kis szabadidőre szert tennünk, javaslunk nektek egy remek kis önfejlesztő programot.

First_Christmas_Tree_in_Britain_1846_Illustrated_London_News.jpg

A karácsonyfa eredete, története

Egy olyan témát hoztunk neked, amelyet bár már láthattál iskolai előadásként eljátszva vagy népmeseként feljegyezve, de ilyen mélységben még valószínűleg sosem sosem foglalkoztál vele.

natur1

Kreatív csomagolási tippek

Te is bajban vagy az ünnepek előtt, hogyan találd meg az arany középutat a vonzó, stílusos csomagolások és a környezetbarát megoldások közt? Akkor jó helyen jársz, összeszedtünk neked pár remek tippet.

fenyőfáslinzer.jpg

Linzer és mézes puszedli

Nem tudod, hogy mivel kedveskedj karácsonykor az őrsödnek? Itt van pár egyszerű süteményrecept, aminek biztosan minden édesszájú örülni fog. Egy kis nyalánkságnak sosem tudnak ellenállni a gyerkőcök sem.

beautiful-nativity-scene-background-flat-design_23-2147979045.jpg

A betlehemezés történetei

A betlehemezés közismerten az a népszokás, amely az ország egész területén ismert és a közelmúltig, sőt napjainkig élőnek tekinthető. Ez egy többszereplős, dramatikus játék, a karácsonyi ünnepkör egyik legnépszerűbb misztériumjátéka.