Karácsony

adományozás

Egy üres doboz története

Elmúlt a karácsony, az Új év, elérkezett annak az ideje, amikor az adományozás megvalósításáról mesélünk hatalmas örömmel. Ez is egy olyan történet lesz.  

könyveket a fa alá!

Könyveket a fa alá

Szeretteinket meglepni egy szívhez szóló ajándékkal az egyik legnagyszerűbb dolog. Karácsonykor, egy jól választott könyvvel nemcsak egy tárgyat ajándékozunk valakinek, hanem megannyi élményt is. 

mézeskalács

Különleges díszek a fára

Otthon finom sütiket sütünk, esténként társasjátékot játszunk, karácsonyi vásárba forrócsokit iszunk. Ilyenkor mindig több kedvem van alkotni is. Idén úgy döntöttem, házi készítésű díszek is lesznek a karácsonyfán. Lássunk is neki! 

merry-christmas-vector-backgrounds-cartoon-gingerbread_87587-130.jpg

Mézeskalács egyszerűen

A karácsonyi készülődés elengedhetetlen része a mézeskalácssütés. Készülhet karácsonyfadíszként, de az ünnepi asztal díszes finomsága is lehet. Ha eddig még nem próbáltad, itt az ideje! Az alábbi mennyiségekből legalább 3 tepsire való mézeskalács jön ki.

natur1

Kreatív csomagolási tippek

Te is bajban vagy az ünnepek előtt, hogyan találd meg az arany középutat a vonzó, stílusos csomagolások és a környezetbarát megoldások közt? Akkor jó helyen jársz, összeszedtünk neked pár remek tippet.

szokások.jpg

Karácsonyi szokások

A Karácsonyt az adventi időszak előzi meg, mely négy hétből áll. Az emberek ilyenkor adventi koszorút készítenek, amelyen minden vasárnap eggyel több gyertyát gyújtanak meg. Így várják a kis Jézuska érkezését.

karácsonyi bakancslista.jpg

Karácsonyi bakancslista

Biztos te is érezted már hosszúnak a téli szünetet, és forgolódtál reggel az ágyadban azon gondolkodva, mivel is kéne elütni a napot.

advent-wreath-1.png

Az advent jelentése

Ahogy eljön december első hétvégéje, ti is biztosan meggyújtjátok az első gyertyát az adventi koszorún. De vajon tudjuk-e, miről szól az advent, és miért készítünk koszorút 4 gyertyával?