Küldj egy könyvet

Sütő Zsuzsanna | 2022. február 3.
Annyi jó könyv van a világon! Azt se tudjuk, mit olvassunk

Annyi jó könyv van a világon! Azt se tudjuk, mit olvassunk. Meg persze van egy zsáner, amit szeretünk, és többnyire csak olyan könyveket választunk magunknak. Hiszen nehéz váltani, maradjunk inkább a megszokottnál. Nade most itt egy szuper lehetőség! Mit szólnál, ha valaki más választana Neked könyvet? Lehet, épp valaki más polcán pihen életed legszuperebb könyve, az a könyv, ami megformálja a sorsodat, ami új utakon indít el, ami megváltoztat. Adj lehetőséget arra, hogy ez a könyv eljusson hozzád!

olvasás
(forrás: public.oed.com)

Ezennel megnyitjuk szövetségünk könyvcsere programját! A jelentkezők közül véletlenszerűen kiválasztunk Neked egy párt. A feladat pedig: egy könyvet küldeni a másiknak, ami szerinted érdekelné. Ezt a könyvet aztán megegyezés szerint vagy visszakülditek egymásnak, vagy odaajándékozzátok. A könyvhöz csatoljatok egy kedves üzenetet, személyes ajánlót is, hogy még nagyobb örömmel nyithassuk ki a csomagot. 

Aki szeretne bekapcsolódni a csere-berébe, küldje el a nevét, lakcímét, illetve írja oda, milyen könyveket szokott olvasni, néhány mondatot magáról. Ha tudsz, írj néhány könyvcímet, írót, kategóriát is, amiket már olvastál, hogy még véletlenül se kapj olyat, amit már ismersz. 

Jelentkezési határidő: 2022. február 20. 

Jelentkezés: cserkesz@szmcs.sk e-mail címre küld el a: neved, lakcímed, néhány mondat magadról, és hogy milyen könyveket szoktál olvasni. 

 

Vágj bele! 

Találjon Rád az a könyv, amire nem is tudtad, hogy szükséged van!