Filmek, mesék, könyvek, amelyeket idén télen látnod/olvasnod kell

Hegedűs Vivien | 2019. december 11.
Nincs is jobb annál, amikor egy hideg téli napon, hóemberépítés után, meleg kakaóval a kezünkben tudunk mesét, vagy éppen filmet nézni. De melyek is azok, amelyeket érdemes idén megnézni? Hadd adjak pár tippet!

Kép 7.jpg
(freepik.com)

Először is kezdjük a legegyértelműbbel, a Jégvarázs 2-vel. Biztos vagyok benne, hogy már hallottál róla, sőt mi több ,láttad az első részt, amelyben Anna és Elsa varázslatos kalandjainak lehettünk részesei. A második részben az izgalom fokozódik, hiszen megtudjuk majd, hogy miért született Elsa varázserővel. Ha kíváncsi lettél, gyorsan nézd meg, ugyanis már megjelent a mozikban.

Itt az ideje hogy bemutassam, az idei év legjobb karácsonyi filmjét: a Múlt karácsonyt. A film egy Kate nevű lányról szól, aki manóként dolgozik egy karácsonyi boltban. Karácsonyi csoda módján besétál az életébe Tom, aki fenekestül felforgatja az életét. A film csupa karácsonyi hangulat és varázslat. Ha tetszenek a romantikus karácsonyi filmek, mindenképpen nézd meg. Nem fogsz csalódni!

Ha pedig nem szereted a képernyőt bámulni, akkor olvasd el Berg Judit Lengemesék: A nádtenger télen című könyvét, telis-tele szórakoztató történetekkel. Vilkó és barátai télen is hatalmas kalandokba keverednek, és furfangos módon sikerül megoldaniuk minden helyzetet. Érdemes elolvasni!

Most pedig te jössz! Két filmtekercset látsz magad előtt. Az első üresen hagyott filmkockába írd be a kedvenc karácsonyi rajzfilmejeidet, filmjeidet vagy könyveidet. Vidd el a listádat a legközelebbi őrsi gyűlésre, és tartsatok egy rövid ajánlót egymásnak. A második sorba írd bele azokat a tippeket, amelyeket az őrstagjaidtól hallottál és nagyon szívesen megnéznél, elolvasnál a téli estéken.

 

A sok TV-zés és olvasás közben azonban ne feledd, ahhoz, hogy olyan élményekben legyen részed, mint a lengéknek, a manó lánynak a boltból, vagy Elsának és Annának, érdemes elhagynod a szobád melegét. Szerezz sok-sok boldog pillanatot magadnak a családod és barátaid körében! Jó szórakozást kívánunk mindkettőhöz!