Schvikker Flóra

hand-drawn-winter-background_52683-49168.jpg

Téli bakancslista

A tél fagyos hangulata, a fák didergő ágai és a ruhák melege mellett ezen évszak rengeteg lehetőséget tár elénk. Nem tudod, hogyan üsd el az időt egy-egy fagyos napon? Segítünk!

kreatív karantén.jpg

Kreatív karantén

Ha már nem tudod, mivel üsd el az időd a járványhelyzet miatt szükséges karanténban, segítünk! Összegyűjtöttünk 20 kreatív ötletet, amelyeket otthonról is elvégezhetsz vagy elkészíthetsz, bátran
csemegézz belőlük!

lábynom

Vissza a természetbe!

Szép az idő, egyre melegebb van kint, minden embernek több kedve van kimozdulni a természetbe, az erdőbe, körülnézni, túrázni, sétálni egyet. Néha-néha megpillantunk pár gyógynövényt, gombát, és ha elég szemfülesek vagyunk, elcsíphetünk néhány állatot is. De vajon elég jól ismerjük ezeket az állatokat?

égbolt.jpg

Irány a Föld!

Kedves barátom, köszönöm, hogy segítettél, és az űrhajóddal utánam száguldottál a Holdra!

ati1 (2).jpg

Bemutatkozik Papán Attila

„Remélem egyszer mindannyian megtanulunk egy csapatként dolgozni!”
Szeretném nektek bemutatni Papán Attilát, a 17.számú Rákóczi Ferenc cserkészcsapat lelkes őrsvezetőjét.

Heti kihívásaim.png

Karantén

Minden nap egyformán telik, nem tudod mivel üsd el az időd? Segítünk!

babsator.jpg

Alakítsunk ki egy zöld kuckót

Sok ember jobban birkózik meg a stresszel, ha a természetben tölt egy kis időt, és virágok, zöld lombok veszik körül. Ha szeretnétek a jó időben egy kicsit pihenni, gondolkozni, de az udvarotokon vagy a szobátokban nincs erre megfelelő hely, alakítsatok ki velünk egy zöld oázist!

Névtelen2.jpg

Cserkészfilmek

A cserkészetet senki semmilyen módon nem tudja megállítani. Itt a jó idő, ha tehetjük, a szabadban töltődünk, viszont néha jó elnyúlni az ágyon, elindítani egy filmet és pihenni. Tegyük hát meg, nézzünk cserkészfilmeket! Íme az ajánlatunk: