Zajíček Kinga

hangulatpizza.jpg

Hangulatpizza

Készítsd el a mai hangulatodhoz illő pizzát! Most ne azokat a feltéteket használd, amelyeket szeretsz a pizzán, hanem amelyek a hangulatodat jellemzik. Na, milyen lett?

Mi van a határon túl?

Mi van a határon túl?

Mindennapjainkban gyakran találkozunk olyan viselkedésformákkal, amelyekkel nem értünk egyet. Most próbálj visszagondolni egy olyan alkalomra az elmúlt hétből, amikor a környezetedben valakinek a viselkedése nem tetszett, magára haragított, felbosszantott, kihozott a béketűrésedből.

20 napos érzelmi kihívás

20 napos érzelmi kihívás

Tavasz. A legjobb időpont a változásra és a változtatásra. Ha te is úgy érzed, hogy kell egy kis lelki feltöltődés, akkor fogadd meg a tippjeinket húsz napig. A boldogság garantált. Vezethetsz egy kis naplót is, amelybe feljegyzed az érzéseidet.

natur1

Kreatív csomagolási tippek

Te is bajban vagy az ünnepek előtt, hogyan találd meg az arany középutat a vonzó, stílusos csomagolások és a környezetbarát megoldások közt? Akkor jó helyen jársz, összeszedtünk neked pár remek tippet.

Legyen kellemes karácsonyod!

Legyen KELLEMES a karácsonyod!

A karácsonyi ünnepek alatt bizonyára több időt töltünk szüleink, testvéreink, gyerekeink, rokonaink társaságában. Az előkészületekkor gyakrabban kerülhetünk konfliktusba szeretteinkkel. Ha szeretnéd ezeket az együttléteket harmonikusabbá tenni, érdemes kipróbálni egy egyszerűnek tűnő kommunikációs technikát.