némó én így csinálom

NéMó - Én így csinálom

Megkérdeztük az őrsvezetőinket a nevelési módszertanunk használata során szerzett tapasztalataikról. Őszinte válaszok következnek a keretmeséről, az önértékelésről, projektekről, ciklustervről, kihívásokról.

némó nyomában 2

NéMó nyomában 2. - A nevelési munkacsoport szemével

A 2020-as Szövetségi Közgyűlés felkérésére a csapatmentorok felmérték az SZMCS nevelési módszerének (korábban új nevelési koncepció, továbbiakban NéMó) elterjedségét, használatát és hiányosságait a gyakorlatban. A beszámoló második részében a Nevelési Munkacsoport által készített változásokat foglaltuk össze.

nemo nyomaban

NéMó nyomában 1. - A csapatmentorok szemével

A 2020-as Szövetségi Közgyűlés felkérésére a csapatmentorok felmérték az SZMCS nevelési módszerének (korábban új nevelési koncepció, továbbiakban NéMó) elterjedségét, használatát és hiányosságait a gyakorlatban, vagyis a csapatok körében.

SETA

Bemutatkozik a Segítő Tábor

A SETA tagjaival, Gál Erikkel, Bazár Gyurival, Csémi Szilárddal és Szűcs Szabival beszélgetett Borka Andi mindenről, ami téged is érdekel a Segítő Tábor kapcsán, de nem merted tőlük megkérdezni.

stratégia

SZMCS stratégia

Első kézből, az elnökség tagjaitól, Csémi Szilárd - Kismedvétől, Gál Eriktől és Péter Dominikától hallhatsz a készülőben lévő cserkészstratégiánkról.

egyeni fejlődés

Az egyéni fejlődés jelentősége

A nevelési módszertünk sokat köszönhet Malomsoki Veronikának és Esse Bálintnak, akik az egyéni fejlődés, fejlesztés és teljes emberré fejlesztés témakörét járják körül podcastünkben.

mentorprogram

A mentorprogram jövője

Jelenlegi mentorainkkal, Gál Várady Tamarával, Skrovan Boglárkával és Kantár Kristóffal beszélgetett az elnökség, Csémi Szilárd - Kismedve, Gál Erik és Péter Dominika arról, milyen célok állnak a szövetség előtt az önkéntes alapon működő mentorprogram kapcsán.