Kihívás fejlődési területenként

hand-drawn-winter-background_52683-49168.jpg

Téli bakancslista

A tél fagyos hangulata, a fák didergő ágai és a ruhák melege mellett ezen évszak rengeteg lehetőséget tár elénk. Nem tudod, hogyan üsd el az időt egy-egy fagyos napon? Segítünk!

Kihívás

Kihívások

Sok a szabadidőd? Szeretnél fejlődni? Kilépnél a komfortzónádból, és olyat csinálnál, amit még soha? De nem tudod, hogyan vágj bele?

kreatív karantén.jpg

Kreatív karantén

Ha már nem tudod, mivel üsd el az időd a járványhelyzet miatt szükséges karanténban, segítünk! Összegyűjtöttünk 20 kreatív ötletet, amelyeket otthonról is elvégezhetsz vagy elkészíthetsz, bátran
csemegézz belőlük!

realistic-instagram-photo-frame-iphone-collection_23-2148126491.jpg

Újévi bakancslista & Év feed

Boldog Új évet!
Új év, rengeteg új lehetőség, új tudás, tapasztalat, élmények, barátok, sikerek. Próbáld meg az évet a lehető legjobb színekbe burkolni, hogy majd az év végén az újévi visszaszámlálás alatt büszkén gondolj vissza 2020-ra.

idea

Fejlődj!

Sok a szabadidőd? Szeretnél fejlődni? Szeretnél kilépni a komfortzónádból, és olyat csinálni, amit még soha? De nem tudod, hogyan vágj bele?

realistic-post-note-transparent-background_23-2147909616.jpg

Kihívunk egy kihívásra!

Sokszor éppen a legnagyobb kihívás segít abban, hogy világosan lássuk a fontos dolgokat, és új, pozitív irányok felé induljunk el.

idea

Hívd ki az őszt!

Elszomorít, hogy újra itt az iskola és a tanulás? Úgy érzed, szeretnél a szürke hétköznapokból kicsit kiszabadulni? Szeretnél önmagadra és a fejlődésre koncentrálni? Ha a feltett kérdésekre IGENNEL válaszoltál, akkor jó helyen jársz.

idea

Válaszd a nyarat!

Nem tudod, mit kezdj egy meleg nyári napon? Szeretnéd magad fejleszteni? Szeretnél kilépni a forró szoba falai közül és kipróbálni magad valamiben, amit még soha nem tettél? De nem tudod, hogyan vágj bele?